HomeDespre companie
BirouDeTraduceri.md este un birou de traduceri autorizate care presteaza servicii de traducere si interpretariat de cea mai inalta calitate la cele mai avantajoase preturi din anul 2009, fiind alcatuit dintr-o echipa tinara si unita de traducatori si interpreti autorizati de catre Ministerul Justitiei din Republica Moldova, care va stau la dispozitie pentru efectuarea traducerilor din si in majoritatea limbilor de circulatie internationala, in diverse domenii de activitate.

Inca de la inceput, am acordat o foarte mare atentie capitalului nostru uman. Succesul nostru este legat in cea mai mare masura de calitatile echipei noastre de traducatori si revizori. Echipa noastra de lingvisti profesionisti este alcatuita din traducatori calificati si experimentati selectati pe baza unui proces foarte riguros si evaluati continuu.

Biroul nostru de traduceri asigura servicii complete de traduceri specializate juridice, traduceri tehnice, traduceri economice, traduceri medicale, traduceri financiar-bancare,  traduceri literare din si in urmatoarele limbi: engleza, franceza, italiana, spaniola, germana, e.t.c.

Dorim sa dezvoltam relatii de lunga durata cu clientii si de aceea promovam preturi corecte, in functie de efortul depus.
Incercam in permanenta sa ne imbunatatim serviciile si sa venim in intampinarea dorintelor clientilor prin flexibilitate, profesionalism si tarife competitive.

UNDE NE PUTEȚI GĂSI?