HomeTraduceri tehnice
Traducerea documentatiei tehnice este o componenta extrem de valoroasa a afacerii dvs. Ea are scopul de a va ajuta clientii sa depaseasca orice problema pe care ar putea-o intampina in procesul de utilizare corecta a produselor si serviciilor pe care le oferiti, deaceea folosirea cu succes a produselor se datoreaza in primul rind traducerii calitative a documentatiei tehnice.

BirouDeTraduceri.md realizeaza traduceri tehnice autorizate dintr-o gama diversificata de domenii:
  • manuale de specialitate si instructiuni de utilizare si/sau intretinere,
  • desene tehnice, caiete de sarcini ,
  • manuale de utilizare,
  • traduceri din domeniul IT,
  • certificate de garantie,
  • certificate de conformitate, 
  • documentatii de certificare ISO,
  • literatura stiintifica si tehnica.

CAT COSTA O TRADUCERE TEHNICA?

Informatii cu privire la costurile pentru serviciile de traducere tehnica in alte limbi, puteti vedea in sectiunea "tarife".

 

DORESC O TRADUCERE TEHNICA, CE TREBUIE SA FAC?

In cazul in care documentul cu caracter tehnic, pentru care doriti traducerea, este pe hartie si nu aveti posibilitatea sa-l scanati sau sa-l trimiteti pe email, va trebui sa veniti la biroul nostru (mun. Chisinau, str. Bucuresti 59, of. 7) pentru a-l preda.

Daca documentul cu caracter tehnic, pentru care doriti traducere, este in format digital (ex. doc, xls, pdf, scanari) cereti o estimare de pret si timp de predare.

Doreşti traducerea unor documente? Nimic mai simplu!


Primul pas este solicitarea GRATUITĂ a unei oferte de preţ.

Documentele vor fi analizate atent, stabilindu-se gradul de dificultate şi numărul de pagini estimat. Preţul final se calculează pornind de la numărul de pagini rezultate în urma traducerii, dificultate şi termenul stabilit pentru predare.

În cel mai scurt timp îţi vom trimite informaţiile privind preţul, durata executării traducerii şi detalii suplimentare privind comanda ta.

Completează formularul pentru o estimare rapidă de preţ:
MAI AI ŞI ALTE ÎNTREBĂRI?

Pentru alte informaţii şi întrebări te rugăm sa ne contactezi la urmatoarele numere de telefon: +373 79 83-22-55 sau 022 84-51-04

UNDE NE PUTEȚI GĂSI?