HomeTraduceri italiană
Lumea astazi, datorita globalizarii cauta parteneri externi, importa, exporta, fac schimb de idei, informatii, etc. Exact in situatii de genul dat un traducator autorizat sau un interpret este indispensabil atunci cind vorbim de business.
Avand in vedere legaturile tarii noastre cu Italia, clientii nostri pot avea nevoie de traduceri italiana-romana si traduceri romana-italiana pentru o gama variata de tipuri de documente, de la documente tipizate la documente tehnice indiferent de domeniul de activitate:
  • traduceri italiana pentru companii: contracte comerciale, contracte de munca, documente contabile, acte inregistrare companii, legislatie, website-uri, corespondenta de afaceri, manuale de utilizare, documentatii tehnice, si multe altele.
  • traduceri italiana pentru persoane fizice: acte stare civila, acte auto, acte angajare, traduceri acte de studii, sentinte judecatoresti, etc.
La cerere efectuam si traduceri prin combinarea limbilor straine (traduceri din italiana in engleza, traduceri din italiana in franceza, traduceri din germana in italiana, etc.), traducerea se va efectua mai intai in limba de stat, apoi in limba straina dorita.
Traducerile pot fi predate clientului in format digital (.doc, .pdf, etc.), pe hartie, cu semnatura sau stampila unui traducator autorizat de Ministerul Justitiei din Moldova sau pot fi legalizate notarial.

Sunteti in cautarea unui interpret de limba italiana pentru servicii de interpretariat sau traduceri autorizate legalizate pentru combinatiile lingvistice romana, italiana, rusa? Aveti nevoie de o persoana specializata care sa poata asigura comunicarea dintre dvs. si partenerul italian?

Experienta acumulata de-a lungul anilor in domeniul interpretariatului  simultan, consecutiv sau chochotage pentru limba italiana si al traducerilor pentru companii locale si internationale ne va permite sa va propunem oferta perfect adaptata exigentelor dvs.
Serviciile oferite de biroul nostru de traduceri se caracterizeaza prin calitate, precizie, uniformitate terminologica si confidentialitate.

Doreşti traducerea unor documente? Nimic mai simplu!


Primul pas este solicitarea GRATUITĂ a unei oferte de preţ.

Documentele vor fi analizate atent, stabilindu-se gradul de dificultate şi numărul de pagini estimat. Preţul final se calculează pornind de la numărul de pagini rezultate în urma traducerii, dificultate şi termenul stabilit pentru predare.

În cel mai scurt timp îţi vom trimite informaţiile privind preţul, durata executării traducerii şi detalii suplimentare privind comanda ta.

Completează formularul pentru o estimare rapidă de preţ:
MAI AI ŞI ALTE ÎNTREBĂRI?

Pentru alte informaţii şi întrebări te rugăm sa ne contactezi la urmatoarele numere de telefon: +373 79 83-22-55 sau 022 84-51-04

UNDE NE PUTEȚI GĂSI?