HomeTraduceri autorizate

Traducerile autorizate sunt efectuate de către traducători autorizaţi de Ministerul Justiţiei din Rebublica Moldova cu experienţă în traduceri de minim 3 ani.

Acest tip de traduceri sunt necesare atunci când se cere certificarea faptului că traducerile au fost făcute de un trăducător autorizat. De obicei, acestea sunt acte şi documente oficiale emise de instituţii ale statului (certificate de naştere sau căsătorie, acte de identitate, diplome de studii, acte auto, permis de conducere etc.).

Traducerile autorizate sunt listate pe hârtie şi poartă semnatura sau ştampila de traducător autorizat, dacă este necesar, traducerile pot fi legalizate notarial în scopul utilizării acestora fie in ţară, fie în străinătate.

CAT COSTA O TRADUCERE AUTORIZATA?

   Informaţii cu privire la costurile pentru serviciile de traducere autorizată puteţi găsi în secţiunea "tarife".

Doreşti traducerea unor documente? Nimic mai simplu!


Primul pas este solicitarea GRATUITĂ a unei oferte de preţ.

Documentele vor fi analizate atent, stabilindu-se gradul de dificultate şi numărul de pagini estimat. Preţul final se calculează pornind de la numărul de pagini rezultate în urma traducerii, dificultate şi termenul stabilit pentru predare.

În cel mai scurt timp îţi vom trimite informaţiile privind preţul, durata executării traducerii şi detalii suplimentare privind comanda ta.

Completează formularul pentru o estimare rapidă de preţ:
MAI AI ŞI ALTE ÎNTREBĂRI?

Pentru alte informaţii şi întrebări te rugăm sa ne contactezi la urmatoarele numere de telefon: +373 79 83-22-55 sau 022 84-51-04

UNDE NE PUTEȚI GĂSI?