HomeTraduceri franceză
Biroul nostru de traduceri va ofera servicii de traducere din franceza in romana si traduceri din romana in franceza pentru o gama larga de documete, indiferent de domeniu si grad de dificultate, in Chisinau si in toata Moldova. Oferim traduceri de calitate la cele mai bune preturi.
Pentru persoane fizice, efectuam traduceri franceza pentru:
  • - acte de stare civila,
  • - acte de studii, etc.
Traduceri franceza pentru persoane juridice:
  • - acte firme,
  • - corespondenta de afaceri,
  • - documente contabile,
  • - contracte comerciale, etc.
Daca te-ai hotarat sa aplici pentru emigrarea in Canada si ai nevoie de traduceri autorizate, respectiv traduceri legalizate pentru documentele dvs. in limba franceza sau engleza pentru dosarul cu acte atunci poti apela cu incredere la biroul nostru de traducere, veti fi placut surprins de calitatea si rapiditatea traducerilor in franceza.
Ce ar trebui sa contina dosarul?
  • - traducerea legalizata in franceza a originalului certificatului de nastere si a certificatului de casatorie
  • - diplome de absolvire liceu, facultate si master, foi matricole, suplimente diplome de studii
  • - traducerea in franceza a documentelor care atesta vechimea, experienta si aptitudinile dvs. in meseria pe care o practicati: carte de munca, contracte de munca, scrisori de recomandare, etc.
Preturile oferite de biroul nostru de traduceri pentru traduceri franceza sunt dintre cele mai bune de pe piata, iar clientii nostri fideli pot beneficia de reduceri avantajoase, beneficiind, totodata, si de calitate, precizie, uniformitate terminologica si confidentialitate.

Doreşti traducerea unor documente? Nimic mai simplu!


Primul pas este solicitarea GRATUITĂ a unei oferte de preţ.

Documentele vor fi analizate atent, stabilindu-se gradul de dificultate şi numărul de pagini estimat. Preţul final se calculează pornind de la numărul de pagini rezultate în urma traducerii, dificultate şi termenul stabilit pentru predare.

În cel mai scurt timp îţi vom trimite informaţiile privind preţul, durata executării traducerii şi detalii suplimentare privind comanda ta.

Completează formularul pentru o estimare rapidă de preţ:
MAI AI ŞI ALTE ÎNTREBĂRI?

Pentru alte informaţii şi întrebări te rugăm sa ne contactezi la urmatoarele numere de telefon: +373 79 83-22-55 sau 022 84-51-04

UNDE NE PUTEȚI GĂSI?