HomeTraduceri site-uri web si Localizare web
Daca doriti o promovare online de succes pentru produsele sau serviciile dvs. si de accesare a unor piete noi, atunci aveti nevoie de traducere pentru website sau traduceri pentru produsele dvs. software.

Localizarea este procesul de conversie a continutului si a designului unei aplicatii sofware sau a unui website intr-o forma care este, din punct de vedere lingvistic si cultural, potrivita unei piete straine. Traducerea unui site trebuie sa faciliteze comunicarea intre companie si potentialii clienti, de aceea website-ul dvs trebuie sa arate bine si sa creeze o impresie buna.

BirouDeTraduceri.md ofera servicii de localizare website de inalta calitate. Avem experienta indelungata in e-commerce si Internet marketing si am invatat sa depasim dificultatile intampinate la adaugarea unei versiuni intr-o limba straina la un website existent, sau chiar traducerea in totalitate a unor website-uri in mai multe limbi straine.

Dorești traducerea unor documente? Nimic mai simplu!


Primul pas este solicitarea GRATUITĂ a unei oferte de preț.
MAI AI ŞI ALTE ÎNTREBĂRI?

Pentru alte informaţii şi întrebări te rugăm sa ne contactezi la urmatoarele numere de telefon:  079 83-22-55 sau 022 84-51-04

UNDE NE PUTEȚI GĂSI?

 

DOREȘTI TRADUCEREA UNOR DOCUMENTE? NIMIC MAI SIMPLU!


Primul pas este solicitarea GRATUITĂ a unei oferte de preț. 

 

 

AVEȚI ALTE ÎNTREBĂRI?

Pentru alte informaţii şi întrebări vă rugăm sa ne contactaţi la următoarele numere de telefon:

 079 83-22-55 sau 022 84-51-04