HomeTraduceri site-uri web si Localizare web
Daca doriti o promovare online de succes pentru produsele sau serviciile dvs. si de accesare a unor piete noi, atunci aveti nevoie de traducere pentru website sau traduceri pentru produsele dvs. software.

Localizarea este procesul de conversie a continutului si a designului unei aplicatii sofware sau a unui website intr-o forma care este, din punct de vedere lingvistic si cultural, potrivita unei piete straine. Traducerea unui site trebuie sa faciliteze comunicarea intre companie si potentialii clienti, de aceea website-ul dvs trebuie sa arate bine si sa creeze o impresie buna.

BirouDeTraduceri.md ofera servicii de localizare website de inalta calitate. Avem experienta indelungata in e-commerce si Internet marketing si am invatat sa depasim dificultatile intampinate la adaugarea unei versiuni intr-o limba straina la un website existent, sau chiar traducerea in totalitate a unor website-uri in mai multe limbi straine.

Doreşti traducerea unor documente? Nimic mai simplu!


Primul pas este solicitarea GRATUITĂ a unei oferte de preţ.

Documentele vor fi analizate atent, stabilindu-se gradul de dificultate şi numărul de pagini estimat. Preţul final se calculează pornind de la numărul de pagini rezultate în urma traducerii, dificultate şi termenul stabilit pentru predare.

În cel mai scurt timp îţi vom trimite informaţiile privind preţul, durata executării traducerii şi detalii suplimentare privind comanda ta.

Completează formularul pentru o estimare rapidă de preţ:
MAI AI ŞI ALTE ÎNTREBĂRI?

Pentru alte informaţii şi întrebări te rugăm sa ne contactezi la urmatoarele numere de telefon: +373 79 83-22-55 sau 022 84-51-04

UNDE NE PUTEȚI GĂSI?