HomeTraduceri legalizate notarial

Traduceri legalizate sunt, de fapt, traduceri autorizate cu legalizare notarială.

Este nevoie de legalizare notarială doar atunci cand este vorba de traducerea unor acte oficiale, emise de instituțiile statului sau ale altor țări străine:

Odată ce traducerea autorizată a actelor este finalizată, notarul certifică faptul că semnatura sau ștampila traducatorului este autentică și că traducatorul deține o autorizație emisă de Ministerul Justiției din Republica Moldova. Traducerea autorizată cu legalizare notarială include traducerea documentului şi legalizarea acestuia de către notar.

Traducerea se legalizează notarial prin două metode:

  • pe original – textul traducerii se coase la actul original tradus – devine parte integranta a acestuia
  • pe copie     – textul traducerii se coase la copia documentului legalizat notarial – devine parte separata a acestuia.

CAT COSTA O TRADUCERE LEGALIZATA?

   Informatii cu privire la costurile pentru serviciile de traduceri legalizate puteti gasi in sectiunea "tarife".


Conform legislatiei Republicii Moldova, daca solicitantul actului notarial nu poseda limba de stat, continutul actului notarial se traduce oral de catre un interpret autorizat.

Pentru a veni in sprijinul clientilor, asiguram legalizarea notariala a tuturor documentelor traduse de catre noi, fara a percepe vreun comision pentru acest serviciu (factura de la notariat se intocmeste direct pe numele dvs.).
Pentru traducerile legalizate la pretul traducerii se adauga si onorariul notarului public care legalizeaza traducerea. 
Clientul suporta exclusiv onorariul notarului.

Doreşti traducerea unor documente? Nimic mai simplu!


Primul pas este solicitarea GRATUITĂ a unei oferte de preţ.

Documentele vor fi analizate atent, stabilindu-se gradul de dificultate şi numărul de pagini estimat. Preţul final se calculează pornind de la numărul de pagini rezultate în urma traducerii, dificultate şi termenul stabilit pentru predare.

În cel mai scurt timp îţi vom trimite informaţiile privind preţul, durata executării traducerii şi detalii suplimentare privind comanda ta.

Completează formularul pentru o estimare rapidă de preţ:
MAI AI ŞI ALTE ÎNTREBĂRI?

Pentru alte informaţii şi întrebări te rugăm sa ne contactezi la urmatoarele numere de telefon: +373 79 83-22-55 sau 022 84-51-04

UNDE NE PUTEȚI GĂSI?