HomeTarife

Servicii de traducere scrisa

Limbacat. A (MDL)
Cat. B (MDL)
   
 Engleza 100 110
 Italiana 100 110
 Franceza 100 110
 Germana 120 130
 Spaniola 100 110
 Rusa 100 110
 Portugheza 100 110
  • Cat. A - certificate de nastere, certificate de casatorie, buletine de identitate, atestate si diplome (fara anexe), certificate medicale standard, permise de conducere si pasapoarte tehnice, caziere judiciare, etc.
  • Cat. B - anexe la diploma, carnete de munca, livrete militare, certificate bancare, concluzii medicale, confirmare studii, documente emise de Ministerul Dezvoltarii Informationale si de organul Cadastral, documente notariale, procuri, contracte, acte oficiale ale intreprinderilor si organizatiilor , sentinte judiciare, manuale de specialitate si fise tehnice, certificate medicale nestandard, documente stiintifice, scrisori de recomandare, programe analitice, specificatii tehnice si instructiuni de utilizare a utilajelor, manuale, texte stiintifice si tehnice, literatura de specialitate, etc.
O pagina este considerata a avea 1800 de caractere cu spatii in limba tinta (limba in care se efectueaza traducerea).
Costul pentru traduceri fie autorizata, legalizata primeste cotatii individuale, BirouDeTraduceri.md isi rezerva dreptul de a modifica oricand tarifele de mai sus, in functie de gradul de dificultate al materialului care necesita a fi tradus, termenul de predare precum si de volumul comenzii, de aceea preturile afisate sunt orientative si nu constituie obligatie contractuala sau de orice alta natura.

Pentru traducerile legalizate la pretul traducerii autorizate se adauga si onorariul notarului public care legalizeaza traducerea. Legalizarea documentului tradus se plateste separat.

Termen de executie

1-10 pag. 1-2 zile luc.
10-20 pag. 3-5 zile luc.
20–50 pag. 4-8 zile luc.
mai mult de 50 de pag. 8 pagini pe zi
comenzi urgente, zile nelucratoare vor fi cotate individual, in functie de dificultatea textului si de numarul de pagini a documentului.


Tehnoredactarea traducerii este inclusa in pret daca documentul nu contine imagini sau careva grafice.
Pentru o evaluare cat mai exacta, va rugam sa ne trimiteti documentul care necesita a fi tradus la e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Servicii de interpretariat

Tariful pentru servicii de interpretariat variaza in functie de gradul de dificultate si de specializare a limbajului, de timpul alocat si de locatie.
Pentru servicii de interpretariat la oficierea casatoriilor sau la semnarea unor acte notariale se stabileste un pret per ora.
La intalniri de afaceri, conferinte, expozitii, simpozioane etc. pretul se stabileste per zi.
Timpul maxim de interpretare este de 8 ore per zi, pentru perioade mai lungi se percepe 20% peste tariful de baza.
Pentru deplasarile in afara Chisinaului, clientul va asigura transportul, cazarea si masa (mesele) interpretului (interpretilor) in conditii decente sau va achita contravaloarea acestor servicii.

Servicii de legalizare

Pentru traducerile legalizate la pretul traducerii autorizate se adauga si onorariul notarului public care legalizeaza traducerea.
Daca legalizarea notariala a traducerii se face pe original, se achita doar pentru legalizarea semnaturii traducatorului, iar daca legalizare notariala a traducerii se face pe copie atunci se achita pentru legalizarea copiei documentului si a semnaturii traducatorului.
Legalizarea documentului tradus se plateste separat.

Servicii de colationare (verificarea unei traduceri existente)

Pentru servicii de colationare traduceri, tariful nostru este de 30 - 50% din pretul per pagina, in functie de gradul de dificultate al documentului, numarul total de pagini si termenul de predare. In cazul in care documentul este furnizat intr-un alt format decit Word, se va percepe un tarif suplimentar de 4 lei/pagina pentru tehnoredactare.

Modalitati de plata

Pentru traduceri urgente cu sau fara autentificare notariala se achita 100% din pret.
Pentru traduceri in regim normal se achita 50% in ziua adresarii iar restul sumei stabilite de comun acord va fi platita la primirea traducerii.
Serviciile de traducere se achita in numerar la sediul nostru sau prin transfer bancar in contul firmei.
Clientilor fideli oferim reduceri cuprinse intre 5 si 15% in functie de particularitatile proiectului sau de alti factori obiectivi.

Pentru evaluarea unei traduceri puteti folosi formularul de pe site sau pentru orice nedumeriri cu privire la termenii folositi mai sus sau la modalitatea de tarifare va rugam sa ne contactati la numarul de telefon +373 79832255 sau la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

UNDE NE PUTEȚI GĂSI?

 

DOREȘTI TRADUCEREA UNOR DOCUMENTE? NIMIC MAI SIMPLU!


Primul pas este solicitarea GRATUITĂ a unei oferte de preț. 

 

 

AVEȚI ALTE ÎNTREBĂRI?

Pentru alte informaţii şi întrebări vă rugăm sa ne contactaţi la următoarele numere de telefon:

  • +373 22 84-51-04
  • +373 79 83-22-55
  • +373 79 58-33-31
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • str. Bucuresti 59, etaj 2, of. 7, Chisinau, Republica Moldova