HomeRecunoașterea actelor în străinătateDeclaraţia de valoare pentru Italia
Oricine care îşi doreşte să continuie studiile sau să profeseze în Italia, în baza actelor de studii eliberate de către instituţiile de învăţământ din Republica Moldova, trebuie să obţină un document numit "Declarație de valoare" sau "Dichiarazione di valore" care are ca scop recunoașterea și echivalarea studiilor în Italia.
 

CE ESTE DECLARAŢIA DE VALOARE?

Declaraţia de Valoare este un document perfectat în limba italiană, se eliberează în exclusivitate de către Ambasada Italiei la Chişinău. Documentul indică valoarea unui act de studiu obţinut de o anumită persoană în Republica Moldova în scopul continuării studiilor în instituţii de învăţământ italiene, pentru înscrierea la cursuri universitare şi post-universitare în Italia, pentru inscrierea la diferite tipuri de cursuri de formare şi pentru a demara la autoritatile competente in Italia procedura de echivalare a actului de studiu obtinut în ţară.
Documentul respectiv poate fi obţinut doar după ce se confirmă autenticitatea actelor de studii la Ministerul Educaţiei al Republicii Moldova şi apostilarea acestora la Ministerul Justiţiei al Republicii Moldova. 
 

DE CE AI APELA LA NOI ÎN VEDEREA OBŢINERII DECLARAŢEI DE VALOARE?

Pentru că:
Discutaţi direct cu persoana care se va ocupa exclusiv de dosarul dvs, care este şi traducator autorizat de limba italiană, excluzând persoanele intermediare.
 Oferim consultanţă privind actele necesare pentru întocmirea dosarului. 
Oferim asistență în pregătirea actelor. 
Datorită experienţei acumulate de-a lungul timpului.
Preţ corect detaliat.
Perioada de eliberare a declaraţiei de valoare strict în termeni agreaţi de comun acord.
Confidenţialitate.
 

CUM FAC COMANDĂ DE DECLARAŢIA DE VALOARE?

Biroul nostru de traduceri face absolut tot ce este necesar în vederea obținerii declarației de valoare (Dichiarazione di valore) pentru Italia. Indiferent dacă în acest moment vă aflaţi în Republica Moldova sau sunteţi în Italia, e destul să ne contactaţi la urmatoarele numere de telefon:  +373 79 832255 sau +373 22 845104, pentru a stabili cum ne puteţi trimite actele originale si procura notarială sau consulară pentru reprezentare la autoritățile statului și la Ambasada Italiei din Chişinău.


Intrebari frecvente

Estimare rapidă de preţ în vederea obţinerii declaraţiei de valoare.

Vă rugăm să completaţi datele pentru a vă trimite o ofertă de preţ cât mai exactă:
Aveți alte întrebări?

Pentru alte informaţii şi întrebări cu privire la obţinerea declaraţiei de valoare vă rugăm sa ne contactaţi la urmatoarele numere de telefon: +373 79 83-22-55 sau 022 84-51-04

UNDE NE PUTEȚI GĂSI?