HomeRecunoașterea actelor în străinătateTraducerea actelor pentru dobândirea cetăţeniei italiene

Pentru a putea dobândi cetăţenia Italiei, actele cu caracter personal emise de autorităţi din Republica Moldova trebuie sa fie traduse în limba italiană.

Dacă acest proces este bine organizat şi toate documentele sunt traduse perfect, vei putea obţine cetăţenia în termen de până la 730 de zile din ziua în care ați depus cererea.

CUM FAC COMANDĂ DE TRADUCEREA DOCUMENTELOR PENTRU DOBÂNDIREA CETĂŢENIEI ITALIENE?

  1. Trebuie doar să ne trimiţi toate actele pe care le doreşti traduse, în original, căci de restul ne ocupăm noi!
  2. În cazul când sunteţi plecat în străinătate şi aveţi nevoie de acte care necesită a fi eliberate de către instituţiile stat de pe teritoriul Republicii Moldova, în baza procurii putem face noi acest serviciu.
  3. Aici decidem ce tip de traducere și legalizare este nevoie, achitați plata pentru servicii de traducere, legalizare, apostilă și din acest moment traducătorul începe lucrul.
  4. Traducerea documentelor pentru dobândirea cetăţeniei italiene o puteți lua din birou la data și ora convenită pentru predare sau o putem expedia prin curier rapid către dumneavoastră.

 

DE CE AI APELA LA NOI ÎN VEDEREA PREGĂTIRII DOCUMENTELOR PENTRU DOBÂNDIREA CETĂŢENIE ITALIENE?

Clientul discută direct cu traducatorul autorizat de limba italiană.
Datorită experienţei acumulate de-a lungul timpului.
Preţ corect detaliat.
Perioada de eliberare a documentelor strict în termeni agreaţi de comun acord.
Confidenţialitate.

 

CÂT COSTĂ SERVICIILE DE TRADUCERE, LEGALIZARE ŞI APOSTILARE A DOCUMENTELOR PENTRU DOBÂNDIREA CETĂŢENIEI ITALIENE?

Pentru estimarea exactă a costurilor în vederea pregătirii documentelor pentru dobândirea cetăţeniei italiene, vă rugăm să solicitaţi gratuit o ofertă de preţ.

Pentru o eficiență și promptitudine mai bună, documentele pentru dobândirea cetăţeniei italiene care au nevoie de o traducere autorizată sau/și legalizată pot fi transmise scanat pe email sau prin fax, urmând ca originalul documentelor să fie prezentat obligatoriu în momentul ridicarii documentelor legalizate notarial şi apostilate.

Doreşti traducerea unor documente? Nimic mai simplu!


Primul pas este solicitarea GRATUITĂ a unei oferte de preţ.

Documentele vor fi analizate atent, stabilindu-se gradul de dificultate şi numărul de pagini estimat. Preţul final se calculează pornind de la numărul de pagini rezultate în urma traducerii, dificultate şi termenul stabilit pentru predare.

În cel mai scurt timp îţi vom trimite informaţiile privind preţul, durata executării traducerii şi detalii suplimentare privind comanda ta.

Completează formularul pentru o estimare rapidă de preţ:
MAI AI ŞI ALTE ÎNTREBĂRI?

Pentru alte informaţii şi întrebări te rugăm sa ne contactezi la urmatoarele numere de telefon: +373 79 83-22-55 sau 022 84-51-04

UNDE NE PUTEȚI GĂSI?