BirouDeTraduceri.MD oferă asistenţă la obţinerea cazierului judiciar moldovenesc.

Cazierul judiciar moldovenesc poate fi eliberat în limba română şi rusă, după caz poate fi tradus în formă:

  1. autorizată
  2. legalizată
  3. apostilată

CUM FAC COMANDĂ DE CAZIER JUDICIAR MOLDOVENESC?

  1. Trebuie doar să perfectezi o procură la Consulatul Republicii Moldova sau la un notar din ţara în care te afli, iar de restul ne ocupăm noi!
  2. Cazierul judiciar îl poţi lua din birou, la data și ora convenită pentru predare sau îl putem expedia noi prin curier rapid către tine.

Pentru o eficiență și promptitudine mai bună, dacă deja deţii cazierul judiciar şi ai nevoie de o traducere autorizată sau/și legalizată a acestuia, poţi să trimiţi documentul scanat pe email sau prin fax, urmând ca originalul documentelor să fie prezentat obligatoriu în momentul ridicarii documentelor legalizate notarial.

Doreşti traducerea unor documente? Nimic mai simplu!


Primul pas este solicitarea GRATUITĂ a unei oferte de preţ.

Documentele vor fi analizate atent, stabilindu-se gradul de dificultate şi numărul de pagini estimat. Preţul final se calculează pornind de la numărul de pagini rezultate în urma traducerii, dificultate şi termenul stabilit pentru predare.

În cel mai scurt timp îţi vom trimite informaţiile privind preţul, durata executării traducerii şi detalii suplimentare privind comanda ta.

Completează formularul pentru o estimare rapidă de preţ:
MAI AI ŞI ALTE ÎNTREBĂRI?

Pentru alte informaţii şi întrebări te rugăm sa ne contactezi la urmatoarele numere de telefon: +373 79 83-22-55 sau 022 84-51-04

UNDE NE PUTEȚI GĂSI?