La depunerea declarației pe venit, contribuabilul poate beneficia de scutire fiscală pentru membrii de familie aflaţi în întreţinere, care se află şi au reședința în Republica Moldova, prezentând o declaraţie pe proprie răspundere („autocertificazione”) în acest sens. Pentru aceasta, trebuie să prezinte la cel mai apropiat sediu CAF în Italia, un set de acte care se vor anexa la declarația pe venit.

DE CE ACTE AI NEVOIE PENTRU A OBŢINE SCUTIREA FISCALĂ?

Acte necesare obţinerii scutirii fiscale:
Certificatul codului fiscal italian pentru fiecare membru de familie care este în întreținere (se eliberează de Ambasada Italiei în Republica Moldova).
Certificatul privind componența familiei (se eliberează de primaria unde membrii familiei au viza de reședință).
Certificatul de la Inspectoratul Fiscal Teritorial. 
Certificatul de la Casa Naţională pentru Asigurări Sociale (CNAS).
Certificatul medical ce confirmă că un membru de familie suferă de o boală gravă (după caz).

Toate aceste acte, trebuie traduse în limba italiană, legalizate la notar şi apostilate în Republica Moldova.

În final, vei avea un set complet de acte necesare pentru a beneficia de scutire fiscală pe parcursul perioadei fiscale declarate.

Doreşti traducerea unor documente? Nimic mai simplu!


Primul pas este solicitarea GRATUITĂ a unei oferte de preţ.

Documentele vor fi analizate atent, stabilindu-se gradul de dificultate şi numărul de pagini estimat. Preţul final se calculează pornind de la numărul de pagini rezultate în urma traducerii, dificultate şi termenul stabilit pentru predare.

În cel mai scurt timp îţi vom trimite informaţiile privind preţul, durata executării traducerii şi detalii suplimentare privind comanda ta.

Completează formularul pentru o estimare rapidă de preţ:
MAI AI ŞI ALTE ÎNTREBĂRI?

Pentru alte informaţii şi întrebări te rugăm sa ne contactezi la urmatoarele numere de telefon: +373 79 83-22-55 sau 022 84-51-04

UNDE NE PUTEȚI GĂSI?