HomeApostilă

Aveţi nevoie de apostilă? Nu e nevoie să alergaţi câteva zile prin oraş. Ne ocupăm noi de apostilarea tuturor documentelor: de la traducere, la legalizare şi aplicarea apostilei. Oferim toate aceste servicii indiferent că vă aflaţi în străinătate sau în Republica Moldova, fără deplasarea dvs. în oficiu, în cele mai avantajoase condiţii.

Apostila pentru un document se obţine doar în ţara care a emis documentul. Apostila se poate aplica pe actele notariale în original, pe copiile legalizate notarial şi pe traducerile legalizate. Indiferent ca se apostilează o copie legalizata notarial sau o traducere legalizată, originalul actului trebuie sa fie emis de autorităţi din Republica Moldova. 

 

CÂT COSTĂ SERVICIILE DE APOSTILARE?

   Informatii cu privire la costurile pentru serviciile de apostilare le puteti gasi in sectiunea "tarife".


Intrebari frecvente

Ce este Apostila, pentru ce trebuie ea?


Apostila reprezinta o stampila  aplicata de Organul cel mai inalt in stat pentru a confirma semnatura si functia persoanei care a eliberat documentul. Apostila este necesara pentru a da valoare si a confirma veridicitatea documentului peste hotarele tarii in care a fost eliberat.

Cite apostile poate genera traducerea unui document?

Un singur act tradus si legalizat poate avea de la 2 la 3 apostile.

In cazul in care atasam originalul documentului de traducere (ex: cazier judiciar, certificate cu destinatie unica) atunci rezulta 2 apostile necesare: una care sa confirme semnatura si stampila functionarului care a eliberat si semnat documentul si a doua pentru a confirma semnatura traducatorului autorizat.
In cazul in care documentul original din diferite motive nu poate fi atasat de traducere atunci se face o copie autentificata notarial care este cusuta de traducere. In acest caz vom avea de aplicat 3 apostile. 1 pentru originalul documentului, 1 pentru copia legalizata de notar, 1 pentru legalizarea semnaturii traducatorului.

In cat timp se elibereaza?

Perioada de eliberare a apostilei este de 3 zile sau 5 zile. Totodata mentionam ca sunt documente care se percepe taxa pentru 3 zile dar apostilarea poate dura de la 5 la 10 zile. (ca exemplu hotaririle de judecata).

De ce trebuie sa declar tara unde va merge documentul ce urmeaza a fi apostilat?


Este esential ca inainte de a va prezenta cu documentul la apostilat sa va informati daca tara in care va merge documentul a participat la conventia de la Haga din 5 octombrie 1961. Tarile care nu au participat nu recunosc apostila, ci alte modalitati de supralegalizare.

Pot comanda apostilarea unui document la distanta?


Da, ne puteti trimite documentele prin scrisoare recomandata sau prin curier la adresa: str. Bucuresti 59, et.2 oficiul 7, Chisinau, Republica Moldova. Documentele impreuna cu apostila vor fi trimise inapoi prin posta.

Utilizaţi formularul pentru o estimare rapidă de preţ:
Aveți alte întrebări?

Pentru alte informaţii şi întrebări cu privire la serviciile de apostilare sau supralegalizare vă rugăm sa ne contactaţi la urmatoarele numere de telefon:  079 83-22-55 sau 022 84-51-04

UNDE NE PUTEȚI GĂSI?

 

DOREȘTI TRADUCEREA UNOR DOCUMENTE? NIMIC MAI SIMPLU!


Primul pas este solicitarea GRATUITĂ a unei oferte de preț. 

 

 

AVEȚI ALTE ÎNTREBĂRI?

Pentru alte informaţii şi întrebări vă rugăm sa ne contactaţi la următoarele numere de telefon:

 079 83-22-55  sau 022 84-51-04