Biroul nostru de traduceri va ofera servicii de traducere din greacă în română şi traduceri din română în greacă pentru o gama larga de documete, indiferent de domeniu si grad de dificultate.
 

Servicii de traducere greacă în Chisinau

  • Documente personale - traducerea de acte de stare civila, a actelor de studii, a certificatelor si scrisorilor personale.
  • Documente legale - traducere din/in engleza pentru variate tipuri de documente juridice, extrase din legi si decizii judecatoresti, documente legale si orice tip de acorduri legale.
  • Documente cu caracter economic -  rapoarte anuale si rapoarte ale comitetului de audit, oferte, bilanturi si declaratii de venit, contracte de imprumut si acorduri mutuale scrise, garantii bancare, acorduri de investitii.
  • Documente de constituire si alte acte de management ale intreprinderilor - contracte, statute, licente, certificate de inregistrare, procuri, etc.
  • Documente tehnice - inclusiv texte stiintifice, cataloage de prudese, carti si manuale de reparatii, etc. De asemenea, oferim un serviciu specializat, unde vom mentine formatarea originalului, inclusiv pozitiile tuturor formulelor, figurile si fotografiile, si traducerea insotita de legende.
  • Documente de specialitate - traducerea din/in engleza a unor documente sau texte de specialitate, cum ar fi articole de marketing si materiale promotionale, texte literare, texte si documentatie din domeniul medicinii si farmaceuticii, site-uri web.

Preturile oferite de biroul nostru de traduceri autorizate si legalizate pentru traduceri greacă sunt dintre cele mai bune de pe piata, iar clientii nostri fideli pot beneficia de reduceri avantajoase, beneficiind, totodata, si de calitate, precizie, uniformitate terminologica si confidentialitate.

UNDE NE PUTEȚI GĂSI?