HomeTraduceri specializate

BirouDeTraduceri.md oferă servicii complete de traduceri autorizate pe domenii specializate și servicii de editare folosind traducatori și revizori de specialitate, cu vastă experiență în domeniul traducerilor profesionale.

Traducerea specializată (terminologică) se diferențiază de traducerea simplă printr-un nivel ridicat de dificultate, de aceea textele traduse cu profesionalism, conferă o imagine bună activității tale și te ajută să eviți o serie întreagă de probleme și neînțelegeri pe viitor.

Traducerile specializate, corecte și clare îți asigură o comunicare optimă cu partenerii, clienții, publicul și colaboratorii tăi.

Doreşti traducerea unor documente? Nimic mai simplu!


Primul pas este solicitarea GRATUITĂ a unei oferte de preţ.

Documentele vor fi analizate atent, stabilindu-se gradul de dificultate şi numărul de pagini estimat. Preţul final se calculează pornind de la numărul de pagini rezultate în urma traducerii, dificultate şi termenul stabilit pentru predare.

În cel mai scurt timp îţi vom trimite informaţiile privind preţul, durata executării traducerii şi detalii suplimentare privind comanda ta.

Completează formularul pentru o estimare rapidă de preţ:
MAI AI ŞI ALTE ÎNTREBĂRI?

Pentru alte informaţii şi întrebări te rugăm sa ne contactezi la urmatoarele numere de telefon: +373 79 83-22-55 sau 022 84-51-04

UNDE NE PUTEȚI GĂSI?