HomeTraduceri engleză
Biroul nostru de traduceri va ofera servicii de traducere din engleza in romana si traduceri din romana in engleza pentru o gama larga de documete, indiferent de domeniu si grad de dificultate.
Aceste combinatii de limbi sunt cel mai des solicitate de catre clientii nostri datorita faptului ca limba engleza reprezinta principala limba pentru mediul de afaceri international. De aceea, tot mai multe companii adopta limba engleza ca limba oficiala in cadrul companiei lor.
Pentru ca un text tradus in limba romana sa pastreze intocmai sensul original din limba engleza, este foarte important ca traducatorul sa stapaneasca bine domeniul respectiv deoarece particularitatile sintactice ale celor doua limbi, al caror schelet romanic, respectiv germanic, difera substantial.

Servicii de traducere engleza in Chisinau

  • Documente personale - traducerea de acte de stare civila, a actelor de studii, a certificatelor si scrisorilor personale.
  • Documente legale - traducere din/in engleza pentru variate tipuri de documente juridice, extrase din legi si decizii judecatoresti, documente legale si orice tip de acorduri legale.
  • Documente cu caracter economic -  rapoarte anuale si rapoarte ale comitetului de audit, oferte, bilanturi si declaratii de venit, contracte de imprumut si acorduri mutuale scrise, garantii bancare, acorduri de investitii.
  • Documente de constituire si alte acte de management ale intreprinderilor - contracte, statute, licente, certificate de inregistrare, procuri, etc.
  • Documente tehnice - inclusiv texte stiintifice, cataloage de prudese, carti si manuale de reparatii, etc. De asemenea, oferim un serviciu specializat, unde vom mentine formatarea originalului, inclusiv pozitiile tuturor formulelor, figurile si fotografiile, si traducerea insotita de legende.
  • Documente de specialitate - traducerea din/in engleza a unor documente sau texte de specialitate, cum ar fi articole de marketing si materiale promotionale, texte literare, texte si documentatie din domeniul medicinii si farmaceuticii, site-uri web.
De asemenea, avem o bogata experienta in traduceri si interpretariat cu Asociatii, Fundatii si ONG-uri din Moldova, companii Media si Publicitat, Edituri, etc.

Preturile oferite de biroul nostru de traduceri autorizate si legalizate pentru traduceri engleza sunt dintre cele mai bune de pe piata, iar clientii nostri fideli pot beneficia de reduceri avantajoase, beneficiind, totodata, si de calitate, precizie, uniformitate terminologica si confidentialitate.

Doreşti traducerea unor documente? Nimic mai simplu!


Primul pas este solicitarea GRATUITĂ a unei oferte de preţ.

Documentele vor fi analizate atent, stabilindu-se gradul de dificultate şi numărul de pagini estimat. Preţul final se calculează pornind de la numărul de pagini rezultate în urma traducerii, dificultate şi termenul stabilit pentru predare.

În cel mai scurt timp îţi vom trimite informaţiile privind preţul, durata executării traducerii şi detalii suplimentare privind comanda ta.

Completează formularul pentru o estimare rapidă de preţ:
MAI AI ŞI ALTE ÎNTREBĂRI?

Pentru alte informaţii şi întrebări te rugăm sa ne contactezi la urmatoarele numere de telefon: +373 79 83-22-55 sau 022 84-51-04

UNDE NE PUTEȚI GĂSI?